Bruidstaart & Aansnijtaart 

 
Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar de perfecte bruidstaart of een heerlijke sweet table? Bij Mierzoet Home Bakery creëren we voor ieder paar een unieke taart of sweet table, volledig afgestemd op jullie persoonlijke wensen. Jullie hebben de volledige controle over de uitstraling, smaken en details, zodat de taart een echte reflectie wordt van jullie stijl en liefde.
 

Waarom tijdig reserveren?

Wanneer je een bruidstaart wilt bestellen, is het belangrijk om zo vroeg mogelijk een datum in de agenda te reserveren. Mierzoet Home Bakery is een one-woman show, wat betekent dat we maar een beperkte hoeveelheid bruidstaarten kunnen aannemen. Door vroegtijdig te reserveren, zorgen jullie ervoor dat jullie de bruidstaart van jullie dromen kunnen krijgen op de grote dag.

 

Hoe werkt het?

Voordat we een afspraak inplannen, is het handig om even contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of door het invullen van het contactformulier hieronder. Zo kunnen we samen controleren of de gewenste datum nog beschikbaar is. Als de datum vrij is, plannen we een gesprek in om belangrijke zaken te bespreken, zoals de locatie van jullie huwelijk, waar jullie de taart gaan aansnijden, en of de taart bezorgd moet worden.
 
Tijdens dit gesprek zullen we ook uitgebreid ingaan op de verschillende smaken die beschikbaar zijn voor jullie bruidstaart. Indien gewenst, kunnen jullie een proefbox afnemen, zodat jullie de smaken zelf kunnen ervaren. Daarnaast laat ik jullie graag zien hoe groot een gemiddelde bruidstaart is aan de hand van dummy taarten, zodat jullie een goed beeld krijgen van de mogelijkheden.
 

Interesse in een afspraak?

Hebben jullie interesse in het inplannen van een afspraak? Vul dan het contactformulier in en geef een korte beschrijving van jullie wensen, inclusief de datum en locatie van jullie bruiloft.
 
Sinds kort hebben we ook een handige trouwbrochure beschikbaar. Hierin vinden jullie veel nuttige informatie over onze bruidstaarten en het bestelproces. Als jullie deze brochure willen ontvangen, laat het ons dan weten.
 
Bij Mierzoet Home Bakery maken we van jullie bruidstaart een onvergetelijk onderdeel van jullie bijzondere dag!